Alastonkuvat

Löydä suomalaiset alastonkuvat helposti! Sivustoltamme löytyy myös alastomat julkkikset, sillä monet tunnetut henkilöt jakavat nykyisin hyvin vähäpukeisia kuvia.

Mitä on alastonkuvat?

Alastonkuvat on itsestään tai toisesta henkilöstä otettuja kuvia, joissa ollaan joko kokonaan alasti tai ainakin hyvin vähissä vaatteissa. Alastonkuvat tunnetaan myös nimellä nudet.

Nykyisin on hyvin tavallasita ottaa itsestään valokuvia, joissa esiintyy hyvin vähäpukeisena tai jopa alastomana. Moni kuvaa myös kun tekee jonkin seksuaalisen teon alastomana. Iso syy tähän on sosiaalinen media, ja etenkin OnlyFans -palvelun yleistyminen. Nykyään saatetaan myös riisuutua tai tehdä seksuaalisia akteja nettikameran edessä!

vielä parempaa nautintoa

Ketkä ottaa alastonkuvia?

Alastonkuvia lähettävät ja ottavat kaiken ikäiset ja kaikkia sukupuolia edustavat henkilöt. Etenkin luottamuksellisessa suhteessa, jossa osapuolet ovat iältään lähellä toisiaan tai suojaikärajan ylittäneitä, molempien suostumus on varmistettu ja seksuaaliset jutut ovat molemmille ok, on alastonkuvien lähettäminen kiva tapa toteuttaa seksuaalisuutta.

Toinen ääripää on sitten alastomat julkkikset, jotka tekevät työkseen hyvinkin seksuaalivivahteista materiaalia – kuten Susanna Penttiä tai Amouranth. Julkisuudesta löytyy satoja henkilöitä, joiden elanto tulee ottamalla alastonkuvia itsestään ja jakamalla niitä eri sosiaalisen median palveluihin. On sekä naisten alastonkuvia, että miesten alastonkuvia.

Omat alastonkuvat – kannattaako niitä ottaa?

Ei ole mitään syytä, miksi omat alastonkuvat tai seksivideot olisi huono juttu – kunhan pitää huolen, että ne eivät joudu vääriin käsiin! Toki muiden alastonkuvien luvaton levittäminen on lailla kielletty ja rangaistava teko, mutta ei niiden silti halua leviävän.

Omat alastonkuvat tai Omakuva alastonkuva on hyvä tapa tutustua myös omaan seksuaalisuuteen! Ne voivat olla myös parisuhteessa mukava piristeruiske kuten jo aiemmin mainitsimme, mutta omaan käyttöön kuvia voi toki napsia milloin vain.